b1

Dr. Ovidiu Grecu

O interventie bine facuta aproape ca nici
nu trebuie sa se vada,
trebuie sa fie eleganta si nu vulgara!

Galerie foto cazuri speciale

Dr. Ovidiu Grecu

 • Implante mamare

  Implante mamare

  Augmentarea mamara sau marirea sanilor reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic ce a reusit sa rezolve eficient si sigur una din dorintele majoritatii femeilor: aceea de a avea sani frumos conturati, fermi, tonici si in armonie cu restul corpului.

 • Schimbare implante mamare

  Schimbare implante mamare

  Remodelarea sau mai bine zis reîmprospatarea look-ului sânilor ce au suferit deja o intervenție de mărire, a început să devină o solicitare destul de des întalnită din partea pacientelor.

 • Implante cu lifting

  Implante cu lifting

  Sanii sunt supusi unor schimbari majore, ca raspuns la factori precum genetica, procesul imbatranirii, sarcina si alaptatul, cresterea sau scaderea in greutate si fluctuatiile hormonale. Gravitatia si trecerea timpului joaca un rol important in aceste schimbari ale sanilor.

 • Lifting sani lasati

  Lifting sani lasati

  iftingul sanilor este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează excesul tegumentar de la nivelul sânilor pentru a-i ridica, remodela şi conferi fermitate si tonicitate. Niciun exerciţiu fizic şi niciun tratament medical nu poate rezolva problema sanilor lasati.

 • Mamoreductie

  Mamoreductie

  Mamoreductia reprezinta o interventie de chirurgie plastica prin care se obtine in plus fata de mastopexie si micsorarea volumului sanilor. L

 • Cazuri Speciale

  Cazuri Speciale

  Caz special: Pacienta s-a prezentat, dupa o interventie si 2 reinterventii repetate de implant mamar efectuate pentru un san cazut, implantele fiind schimbate cu volum din ce in ce mai mare.

Suna Acum!
Navigheaza!