Clinica MedSportBulevardul Maior Coravu nr. 36-38

Dr. Ovidiu Grecu

  • Membru al Societatii Romane de Chirurgie Plastica
  • Membru al Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Chirurgicala
  • Membru al Societatii Romane de Dermatologie

La Clinica Medsport din Bucuresti Dr. Grecu foloseste cele mai recente si avansate tehnici in domeniul chirurgiei plastice.

Echipa noastra de profesionisti este condusa de Dr. Grecu, chirurg plastic renumit, membru al Societatii de Chirurgie Plastica, recunoscut pentru rezultate exceptionale in rezolvarea cazurilor complexe.

Echipa noastra este foarte bine instruita pentru a vă oferi atentia si grija de care aveti nevoie pe parcursul internarii in clinica.

Experienta de peste 15 ani a doctorului Grecu, lucrul in echipa si abordarea stiintifica isi spune cuvantul in rezultatele chirurgiei plastice pe care le duce la rang de arta.

Recenzii

În urma unei operatii de lifting mamar din anul 2017, mi s-au format cicatrici cheloide,pe langa o asimetrie destul de pronuntata. Am decis sa refac aceasta operatie cu domnul doctor Grecu, dupa ce mi s-a explicat procedura si posibila vindecare.
La aproape 2 luni de la operatie, nu am mai format cicatrici de tipul cheloid si nu mai am asimetrie, reusind intr-adevar sa imi refaca estetica dorita, fara a fi nevoie de implanturi.
Multumesc inca o data doctorului Grecu si echipei sale pentru grija, atentia si corectitudinea cu care a realizat operatia✌🏼
Recomand !

Andreea Simon

Andreea Simon

O alegere foarte buna ! De la prima programare am primit detalii din plin despre procedura,am stabilit impreuna cu domnul doctor cum vor fi sanii mei si care sunt cei care mi se potrivesc, rezultatul a fost peste masura de minunat. Am primit multa atentie de la asistente pe timpul noptii in care am stat la clinica,dar si la controalele de dupa. Doamne super dragute si implicate. Sa nu mai spun ca domneste curatenia,clinica este foarte curata ..Jos palaria pentru domnul doctor si toata echipa ! Multumesc pentru pieptul meu minunat!

Cristina Biscuite

Cristina Biscuite

Am avut implant cu lifting. Nu am cuvinte. Mi-a redat increderea in mine! Nu regret ca am apelat la domnul doctor. Taieturile sunt fine, arata altfel de cum ma asteptam, imi cunosteam pielea foarte dificila, dar recuperarea pare sa fie din ce in ce mai bine. E un medic, un PROFESOR in chirurgia plastica!! Un om, intai de toate, care comunica cu pacientul si care ii transmite tot ce este necesar sa stie, astfel incat ai deja raspunsuri la intrebarile pe care le voiai sa ii le pui. Va multumesc, din suflet pentru tot, iar doamna Eliza, este minunata!! Va mutumesc!!

Daniela Georgiana Ion

Daniela Georgiana Ion

Il recomand pe domnul Dr Ovidiu Grecu cu toata increderea , asa cum si el ne ajuta la randul lui sa ne capatam incredera absoluta in noi , noi …femeile… ! Interventia la nivelul sanilor mai exact ( mastopexie-implant ) pentru mine a fost un succes real !

Alexe Maria

Alexe Maria

Am avut parte de o experienta frumoasa si ma bucur ca i-am ales pe domnul doctor Ovidiu Grecu si echipa dumnealui. Interventia a necesitat o reconstructie de pol inferior in partea stanga cat si o alegerea a implantului de o marime mai mare decat in partea dreapta din cauza asimetriei sanilor. Ar fi indicat ca medicul sa decida marimea/forma implantului pt un rezultat optim. Eu am optat pentru a-l lasa pe domnul doctor sa aleaga si a fost cea mai buna decizie tinand cont ca am avut si asimetrie. Am apreciat in mod special ca domul doctor mi-a explicat, la consultatie, aproximativ 2 ore ceea ce presupune o operatie de implant mamar, a avut rabdare sa explice si sa raspunda intrebarilor mele, precum si faptul ca am avut parte de o ingrijire deosebita post operator.
Multumesc domnului doctor si echipei dumnealui pentru experienta avuta!

Bianca Pătru

Bianca Pătru