Implant cu lifting

De-a lungul timpului, sanii sunt supusi unor schimbari majore - sarcina si alaptatul, cresterea sau scaderea in greutate, procesul imbatranirii sau fluctuatiile hormonale duc la schimbarea estetica majora a sanilor. Acestia isi pierd volumul si fermitatea, iar pielea din jurul sanilor isi pierde elasticitatea, ajungandu-se la acel aspect de sani „cazuti”.

Interventia de lifting (mastopexie) cu implant mamar are ca rezultat sani mai fermi, mai plini, cu aspect mai tanar. In timpul interventiei pot fi repozitionate si areolele, astfel incat sa nu mai fie indreptate in jos. Cele doua interventii realizate simultan reusesc sa redea sanilor aspectul frumos atunci cand doar liftingul nu este suficient pentru a obtine sani ridicati, cu volum.

Datorita faptului ca sunt doua interventii intr-una singura, se folosesc doar inciziile realizate la liftingul mamr pentru a introduce si implantul.

Cum decurge interventia de mastopexie cu implant mamar

1. Mastopexia consta in indepartarea surplusului glandular, precum si a pielii in exces, astfel incat noii sani sa aiba o marime, o forma si o pozitionare normala, in deplina armonie cu intregul corp.
2. Daca sanul are volum, dar nu si fermitate, operatia de lifting poate fi suficienta.
3. In cazul in care volumul lipseste in totalitate, iar surplusul de piele este mare, este necesara operatia de implant cu lifting.
4. In cazul in care sanul este ptozat mai mult sau mai putin, insa volumul este semnificativ si pacienta este multumita de el, liftingul nu va necesita si introducerea unul implant.
5. Cele doua interventii se realizeaza simultan deoarece doar marirea sanilor nu poate corecta sanii lasati, iar ridicarea lor nu le confera si volumul dorit, rezultatul fiind o reintinerire totala a sanilor.
6. Durata este de 3-5 ore, iar anestezia generala.
7. Spitalizarea este de 1 zi, iar purtarea bustierei postoperatorii este obligatorie in perioada pe care v-o recomandat medicul.
8. Primul pas in rezolvarea acestei probleme este sa va programati la o consultatie.