Mamoreductia

Mamoreductia este interventia prin care volumul sanilor se micsoreaza si acestia sunt repozitionati (exact ca in cazul mastopexiei, ridicarii sanilor).

Atunci cand volumul sanilor este foarte mare, acestia se pot transforma in timp intr-o adevarata povara. Pot aparea modificari de postura insotite de migrene, eroziuni tegumentare cronice, dureri ale coloanei vertebrale si disconfort estetic. Asemenea altor interventii precum lipoaspiratia sau abdominoplastia, mamoreductia poate determina un adevarat sentiment de usurare.

Interventia chirurgicala de micsorare a sanilor

Mamoreductia reprezinta interventia prin care surplusul glandular si pielea in exces sunt indepartate, astfel incat noii sani nu au doar volumul redus, ci au si o noua forma si se bucura de o repozitionare, fiind astfel in deplina armonie cu corpul. Procedura se realizeaza cu ajutorul unor incizii de abord in jurul areolei, viitoarele cicatrici putand fi cat mai bine camuflate.

Mamoreductia nu se recomanda persoanelor care isi doresc sa devina mame deoarece poate interfera cu procesul de alaptare.

Prin mamoreductie se poate obtine:
  • Miscsorarea sanilor, implicit reducerea greutatii a sanilor
  • Rezolvarea asimetriilor sanilor
  • Accentuarea conturului sanilor
  • Microsarea areolelor si ascensionarea lor